Des de fa una setmana, els centres d’òptica i optometria de tota Catalunya ja estan exposant el material gràfic de la campanya d’Obrim els ulls!

En què consisteix aquest material?

Per aquesta etapa de la campanya, on l’actuació de les i els professionals en òptica optometria és clau, hem preparat un seguit de pòsters que reflecteixen aquelles situacions del nostre dia a dia els quals, encara que no ho sàpigues, pots estar patint problemes de visió. Per una altra banda, s’han inclòs uns fulletons amb consells sobre salut visual i dades que segur et faran pensar en la importància de tenir-ne cura de la teva.

Obrim els ulls a les xarxes!

La campanya també té una forta presència a les xarxes socials com Facebook ( @obrimelsulls.COOOC ) i Instagram (@obrim.els.ulls) en les quals pengem missatges sobre curiositats de la visió, conceptes bàsics sobre salut visual i en quines situacions del nostre dia a dia la visió jugar un paper important.

Amb la qual cosa, si aquesta setmana tens visita al teu centre o establiment d’òptica, no te n’oblidis de donar un cop d’ull a veure si veus el material de la campanya.